Skoči na glavno vsebino

Zaposlitev: Ujemi Arnes in karierno frekvenco na sejmu JobFair

četrtek, 22. 3. 2018 12:00

Ujemite karierno frekvenco. Sodelavce Arnesa boste tudi letos ujeli na zaposlitvenem sejmu JobFair, ki bo potekal na Fakulteti za elektrotehniko in spodbuja sodelovanje med perspektivnimi študenti, podjetji in zavodi ter fakultetami.

Hitrostno sestavljanje strežnika

Na sejmu bomo prisotni v sredo, 28. marca, od 9. do 16. ure. Za študente smo na Arnesu pripravili številne izzive. Preizkusili se boste v hitrostnem sestavljanju strežnika in v zanimivih #hackit nalogah. Najboljše in najhitrejše čakajo lepe nagrade.

Spoznali boste sodelavce Arnesa, njihovo delo in jih lahko vprašali vse, kar vas zanima o delovanju Akademske in raziskovalne mreže Slovenije.

Kaj počnemo pionirji slovenskega interneta?

V četrtek, 29. marca, bodo za vas sodelavci, ki so po izobrazbi elektrotehniki, ob 13.15 pripravili predavanje, v katerem vam bodo predstavili raznoliko delo, ki ga opravljajo na Arnesu. Predavanje bo potekalo na Fakulteti za elektrotehniko v predavalnici P4.

Tadej Hren, sodelavec oddelka SI-CERT, vam bo predstavil delo varnostnega inženirja. Miha Dimec pa bo predstavil zanimivo in raznoliko delo v oddelku za hrbtenična omrežja.

Ujemite nas in z nami ustvarjajte slovenski internet

Arnes želi študentom in drugim iskalcem zaposlitve ponuditi priložnost za samostojno delo in uresničevanje idej na nekaj področjih:

  • Želimo si spoznati novega sodelavca, strokovnjaka na področju omrežnih tehnologij.
  • K sodelovanju vabimo računalniške inženirje, ki bi sodelovali pri izgradnji največjega brezžičnega omrežja v Sloveniji.
  • Vabimo tudi strokovnjaka za tehnologije WLAN, ki bi Arnesu pomagal razvijati Eduroam.
  • Iščemo programerja, ki ga zanima razvoj programske opreme za avtomatizacijo nadzora in upravljanje omrežne infrastrukture.
  • Za delo na področju testiranja in razvoja rešitev med sodelavce Arnesa vabimo tudi novega sodelavca na delovnem mestu tester.
  • Iščemo navdušenca nad superračunalniki, novega sodelavca na delovnem mestu HPC.
  • Na prosto delovno mesto se lahko prijavite, če vas zanima področje multimedije.
  • V okolje, ki je odlično za pridobivanje novega znanja, si želimo pridobiti tudi študenta v službi za razvoj programske opreme.

Vabimo tudi sistemske inženirje in druge kadre, ki se nam želijo pridružiti in nam pomagati pri povezovanju znanja, skrbi za delovanje slovenskega interneta in njegovem varovanju.

Obiščite nas na sejmu JobFair, ali nam pišite na: zaposlitev@arnes.si

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)