Skoči na glavno vsebino

Spet je tu program za talente prihodnosti GÉANT

torek, 23. 1. 2024 12:06

Ekipa GÉANT Learning and Development (GLAD) z veseljem objavlja, da že zbirajo nominacije za letošnji Future Talent Programme.

Kaj je Future Talent Programme?

Future Talent Programme (FTP) študentom in mladim strokovnjakom ponuja priložnost, da razvijejo veščine javnega nastopanja ter se naučijo, kako predstaviti svoje predloge in izvesti prepričljivo predstavitev. Program bo vključeval praktične in interaktivne delavnice, ki bodo udeležencem zagotovile varno okolje za skupno učenje in vaje, kar bo odlična priložnost za spoznavanje vrstnikov in vzpostavitev mreže poznanstev. Poleg tega bodo udeleženci lahko predstavili novo usvojeno znanje v videoposnetku, ki ga bodo ustvarili sami, posnetek pa lahko predstavijo tudi prek medijskih kanalov organizacije GÉANT. Udeleženci, izbrani za izvedbo predstavitev Lightning Talk na konferenci TNC24, bodo deležni še dodatnega osebnega usposabljanja.

Kaj je Lightning Talk Challenge?

FTP-jev Lightning Talk Challenge študentom in mladim strokovnjakom ponuja edinstveno priložnost, da svojo zamisel ali projekt predstavijo mednarodni javnosti na največji in najprestižnejši konferenci s področja raziskovalnega in izobraževalnega omreževanja – TNC. Sodelujočim, ki jih nominirajo projektni partnerji organizacije GÉANT, bo na voljo strokovno usposabljanje, ki jim bo pomagalo izpopolniti veščine predstavljanja. Če bo vaša prijava za Lightning Talk uspešna, boste prejeli polno finančno podporo za udeležbo na konferenci TNC. Vaša predstavitev bo objavljena na različnih komunikacijskih kanalih organizacije GÉANT.

Predloge za predstavitve Lightning Talk lahko pošljete do 10. marca 2024. Zamisel za Lightning Talk mora biti povezana s področjem računalniških omrežij ali drugimi tehnološkimi področji.

Ali sem upravičen do sodelovanja?

Biti morate študent, vpisan na kateri koli študijski program s področja informacijske tehnologije in omrežij na univerzi ali pri ponudniku izobraževanja, ali mladi strokovnjak, ki dela na področju informacijske tehnologije in omrežij. Sodelovati morate v celotnemu programu usposabljanja, gre za tri virtualne delavnice od marca do maja 2024. Izbrani finalisti za Lightning Talk morajo svoj predlog predstaviti na konferenci TNC24.

Kako se prijavim?

Na info@arnes.si nam pred 1. februarjem 2024 sporočite, da želite sodelovati v programu. Predlog za Lightning Talk pošljite na TNC24 pred 10. marcem 2024. Sodelujte na virtualnih izobraževalnih delavnicah aprila in maja 2024. Če ste izbrani za Lightning Talk, predstavite svojo zamisel na konferenci TNC24, ki bo med 10. in 14. junijem 2024 potekala v Rennesu v Franciji.

Ali boste naslednja generacija talentov prihodnosti?

Na FTP se prijavite tukaj. Dodatne podrobnosti o letošnjem Future Talent Programme in odgovori na pogosta vprašanja so na voljo na tem spletnem mestu. Če imate vprašanja, se obrnite na info@arnes.si ali nam pišite na: glad@geant.org.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)