Skoči na glavno vsebino

Priznanje skupnosti uporabnikov Arnesa

sreda, 25. 3. 2015 9:36

V okviru Konference Arnes, ki bo potekala 27. 5. 2015 v Kranjski Gori, bi se radi še posebej zahvalili posameznikom s področjih izobraževanja, raziskovanja in kulture, ki z nami že leta sooblikujejo razvoj IKT-ja v Sloveniji.

Zato vas vabimo, da nam najkasneje do 15. aprila 2015 posredujete predloge oziroma nominacije posameznikov, za katere menite, da si priznanje skupnosti še posebej zaslužijo. Predloge lahko oddate preko spletnega obrazca, v katerem navedite razloge za nominacijo posameznika. Predlagate lahko kogarkoli, ki je v preteklih letih za skupno dobro nesebično prispeval svoj čas, znanje in ideje, pri čemer ni pomembno, v kakšni vlogi, ali na kateri organizaciji je te aktivnosti opravljal oziroma jih opravlja. Vse prispele predloge bo obravnavala tričlanska komisija v sestavi sodelavcev Arnesa.

Čeprav bo priznanje le simbolično, želimo z njim izraziti našo hvaležnost prav vsem, ki s svojim trudom presegajo pričakovanja svojih delodajalcev in okolice ter skrbijo za razvoj IKT-ja tako na področju raziskovanja kot tudi izobraževanja in kulture. Marko Bonač, direktor Arnesa: »Število članov naše skupnosti, ki si zaslužijo tovrstno priznanje, zagotovo znatno presega število priznanj, ki jih bomo lahko podelili. A nekje je potrebno začeti. Zato sem prepričan, da bo podelitev priznanj skupnosti uporabnikov Arnesa postala tradicionalni dogodek, na katerem se bomo lahko vsaj simbolično zahvalili vsem, ki si na področju IKT nesebično prizadevajo za boljši jutri«.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)