Skoči na glavno vsebino

Postanite testni uporabnik in soustvarjajte Arnesove storitve

torek, 3. 5. 2016 10:00

testni-uporabniki_Arnes_iStock_000058376208_Large_500Arnes si želi uporabnike povezati in še bolj vključiti v proces odločanja. Zaradi tega smo se odločili narediti večji korak v smeri sistematizacije testnih uporabnikov.

Ne nazadnje so storitve najboljše in najbolj uporabljane takrat, ko uporabniki s sodelovanjem, opisovanjem svojih potreb in težav, s katerimi se soočajo, pripomorejo pri izdelavi in izboljšavi storitev. Te so tako ali tako namenjene temu, da dobro izpolnjujejo njihove potrebe.

Storitve so najboljše, ko izpolnjujejo vse potrebe uporabnikov

Želimo si pridobiti vaše zgodbe, opise potreb in težav, s katerimi se srečujete, vas vključiti v testiranje uporabniških poti določenih storitev ali spletišč, se z vami posvetovati o izboru tistih funkcionalnosti, ki se vam zdijo najbolj temeljne pri določeni storitvi in tistih, ki jih najbolj pogrešate. Pomagali bi nam tudi s pregledom razumljivosti opisov in pri izboru imen storitev.

S pomočjo skupine testnih uporabnikov bi radi pridobili zunanje mnenje o uporabniških izkušnjah storitev omrežja ARNES, njihovih funkcionalnostih in oblikovanju. Vaše mnenje bi potrebovali tudi pri razvoju novih storitev, njihovem cikličnem vzdrževanju in nadgradnjah.

Pri vsaki skupini testnih uporabnikov si bomo prizadevali za večjo raznolikost uporabnikov, s čimer bomo dobili reprezentativen vzorec.

Postanite Arnesov testni uporabnik

Če želite postati del testne skupine uporabnikov izpolnite vlogo. Te bomo pregledali in ustreznim kandidatom za sodelovanje v testni skupini uporabnikov posamezne storitve poslali elektronsko pošto za potrditev udeležbe.

Prijave so trenutno zaprte. Obveščeni boste o morebitnem novem pozivu za testne uporabnike.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)