Skoči na glavno vsebino

Na portalu Arnes Video spremljajte dogajanje na Festivalu slovenskega filma

četrtek, 10. 9. 2015 8:29

Na portalu Arnes Video lahko v živo spremljate 24-urni spletni program, ki bo pokrival dogajanje na Festivalu slovenskega filma.

Arnesov spletni portal Arnes Video, ki omogoča objavo, ogled in deljenje video posnetkov, uporablja tudi Akademska televizija (AKTV), spletni televizijski medij, ki ga je ustanovila Akademija za gledališče, radio, film in televizijo Univerze v Ljubljani.

Akademska televizija bo kot uradni partner Festivala slovenskega filma pripravila 24-urni spletni program v živo in oddajala od 15. do 21. septembra.

V živo bodo v program Akademske televizije prvič prenašali vsakodnevne Zajtrke z avtorji (11:30), tudi letos bodo pripravljeni dnevni povzetki dogajanja na Festivalu – Pregledniki (10:30), novost pa bo Filmski program (13:00), ki ga bodo sestavljali filmi, ki niso bili izbrani v redni program Festivala ter arhivski filmi Slovenskega filmskega centra. Vse to bo televizijska ekipa pripravljala na posebni scenografiji, v živo pa bodo prenašali še zaključno prireditev s podelitvijo nagrad in prenos nadaljevali v večer.

Program lahko spremljate na portalu Arnes Video in na spletnih naslovih www.aktv.si, www.facebook.com/AkademskaTV, www.twitter.com/AGRFT ter preko Instagrama @a_g_r_f_t.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)