Skoči na glavno vsebino

Arnes VOX kmalu z novim uporabniškim vmesnikom

torek, 3. 9. 2019 13:51

Če smo leto 2019 začeli z rekordnim številom hkratnih uporabnikov spletnih konferenc Arnes VOX, bomo študijsko leto začeli z obsežno prenovo uporabniškega vmesnika. Ta bo dobil sodoben izgled, ki vam bo olajšal uporabo konferenc.

Spletne konference Arnes VOX so namenjene sodelovanju in poučevanju na daljavo. So enostavne za uporabo, saj potrebujete zgolj spletni brskalnik, uporabljate pa jih lahko na osebnem računalniku, prenosniku in mobilnih napravah.

300 udeležencem hkrati omogočajo uporabo številnih orodij za dodatno komunikacijo: prenos slike z namizja, sodelovanje v klepetalnici, pisanje zapiskov, glasovanje v anketah, izmenjavo datotek, belo tablo. Uporabite jih za sestanke in študij na daljavo.

Oktobra s številnimi novostmi

Arnes VOX temelji na programu Adobe Connect, ki je do nedavnega za delovanje še vedno potreboval predvajalnik Flash Player. Brskalniki so ga zaradi varnostih razlogov v letošnjem letu začeli privzeto onemogočati. Nova različica Arnes VOX uporablja standard HTML5, ki je bolj varen. Tako konference za delovanje od vas ne bodo zahtevale posebnih dovoljenj.

Poleg najbolj vidnih sprememb v uporabniškem vmesniku, bo kakovost videa zdaj v ločljivosti 720p, prav tako bo omogočen prenos posnetkov konferenc v formatu .mp4. Posodobljen bo tudi postopek pretvorbe dokumentov.

Vabimo vas k testiranju nove različice

Če si želite novo različico spletnih konferenc Arnes VOX preizkusiti pred oktobrom, vas vabimo, da nam pišete na video-podpora@arnes.si.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)