Skoči na glavno vsebino

Vabljeni na dvodnevno konferenco Mreža znanja 2017

ponedeljek, 13. 11. 2017 8:19

Na letošnji konferenci Mreža znanja bomo obeležili 25-letnico Arnesa, ob tej priložnosti pa bo konferenca prvič dvodnevna. Potekala bo v sredo, 22. novembra, in v četrtek, 23. novembra 2017.

Prvi dan bo konferenca pokrivala predvsem sistemske vidike uporabe novih tehnologij, predstavljene pa bodo tudi dobre prakse dela z njimi. Ozrli se bomo v zgodovino interneta v Sloveniji in v prihodnost, ki jo ustvarjamo v okviru Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju. Po koncu uradnega dela bomo ob druženju skupaj povezovali znanje.

Delavnice za pridobivanje novega znanja

Drugi dan konference bo namenjen predstavitvi praktičnih in poglobljenih primerov rabe storitev, predvsem pa delavnicam, ki bodo uporabnikom omogočile pridobivanje znanja in olajšale delo.

K udeležbi vabimo v prvi vrsti informatike s fakultet in laboratorijev vseh slovenskih univerz, raziskovalnih inštitucij, srednjih in osnovnih šol, šolskih centrov ter kulturnih organizacij.

Prijavite se na konferenco

Dogodek bo potekal na Biotehniški fakulteti, Univerza v Ljubljani, Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana. Udeležba je brezplačna, vendar je število mest omejeno.

Priporočamo vam čim prejšnjo prijavo, ki jo lahko opravite prek spletnega obrazca. Konferenco si boste lahko ogledali tudi v prenosu v živo.

Poleg zanimivih vsebin Mreža znanja ponuja tudi veliko priložnosti za druženje z vašimi stanovskimi kolegi ali s sodelavci iz Arnesa, s katerimi lahko razpravljate o vaših pogledih na moderne informacijsko-komunikacijske tehnologije, polemizirate, delite z njimi mnenja in predstavljate svoje predloge rešitev uporabe teh tehnologij.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite! V lanskem letu se je konference udeležilo kar 300 strokovnjakov.

Program konference Mreža znanja


Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)