Skoči na glavno vsebino

Ustanovljen je Forum omrežnih strokovnjakov Slovenije – SINOG

torek, 10. 12. 2013 10:59

Včeraj, 9. 12. 2013, je bil v Ljubljani ustanovljen Forum omrežnih strokovnjakov Slovenije – SINOG, katerega namen je povečati kakovost, učinkovitost in stabilnost delovanja slovenskih omrežij in omrežnih storitev.

Ob ustanovitvi foruma je bil imenovan upravni odbor, za katerega so enoletni mandat prejeli Matjaž Straus Istenič (Arnes), Jan Jona Javoršek (Institut »Jožef Stefan«), Mitja Jenček (Telekom Slovenije), Jan Žorž (ISOC) in Urban Kunc (Zavod go6). Predstavljena in potrjena je bila tudi ustanovna listina foruma.

Ključna aktivnost foruma bo povezovanje strokovnjakov z različnih področij omrežnih tehnologij ter izmenjava znanj in dobrih praks. Aktivnosti, ki so se do sedaj vršile na področju prehoda na protokol IPv6, bo forum razširil na širše področje tehnologije IP in komunikacijske tehnologije na splošno.

Članstvo v forumu je odprto za vse strokovnjake s področja omrežnih tehnologij, pridružite pa se mu lahko preko spletne strani foruma sinog.si, kjer boste našli tudi več informacij o samem forumu.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)