Skoči na glavno vsebino

Strežnik po meri z novim uporabniškim vmesnikom

petek, 1. 6. 2018 10:30

Uporabniki Arnesovega Strežnika po meri lahko dostopate do novega, bolj preglednega in enostavnega spletnega vmesnika. Zdaj boste lahko virtualne strežnike svoje organizacije bolj intuitivno ustvarjali in upravljali ter imeli nad njimi jasen pregled.

Uporabniki, ki jim bo omogočena uporaba novega vmesnika, bodo o dostopu obveščeni. Do novega vmesnika pa bodo lahko dostopali na naslovu https://spm.arnes.si. Pripravili smo tudi navodila za uporabo storitve.

Kmalu tudi do enostavnejšega naročanja

Arnes vam bo kmalu omogočil tudi enostavnejše naročanje storitve na Portalu Članic. Tako vam ne bo več treba izpolnjevati obrazcev, ampak si boste lahko na enostaven način neposredno omogočili dostop.

V prehodnem obdobju bo novi vmesnik deloval hkrati z obstoječim vmesnikom oVirt.

Zmogljiv strežnik s poljubnim operacijskim sistemom

Arnes Strežnik po meri je storitev, ki omogoča virtualizacijo strežnikov za potrebe organizacij. Članicam omogoča gostovanje virtualnega strežnika s poljubnim operacijskim sistemom in z večjimi strojnimi zmogljivostmi, ki so potrebne pri zahtevnih aplikacijah. Strežnik po meri je primeren za tiste uporabnike, ki potrebujejo zmogljivejše strežnike in imajo znanje in izkušnje pri upravljanju virtualnih strežnikov.

Zahvaljujemo se vsem uporabnikom, ki so nam pomagali pri testiranju novega uporabniškega vmesnika.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)