Skoči na glavno vsebino

Sodelovali bomo na Tednu digitalnega izobraževanja

ponedeljek, 29. 5. 2023 10:40

Arnes sodeluje v projektu Dvig digitalne kompetentnosti, v sklopu katerega bo med 5. in 9. junijem, od 19. do 20.30, potekalo pet brezplačnih izobraževalnih večerov na daljavo.

Namenjeni bodo predvsem razrednikom in sicer kot podpora pri opolnomočenju otrok, učencev in dijakov v skrbi za zdravje in dobro počutje ter ohranjanje šole kot varnega in spodbudnega učnega okolja.

Kako spremeniti zgodbo o nasilju v zgodbo o uspehu?

Prisluhnili boste lahko predavanjem s področja razvijanja digitalne ter osebne in socialne ključne kompetentnosti otrok, učencev in dijakov. Sodelavec Arnesa, Luka Kušar, bo v sredo, 7. junija, izvedel predavanje z naslovom Najstniki online – spremenim zgodbo o nasilju v zgodbo o uspehu.

Celotni program najdete na naslednji povezavi.

Za prijavo uporabite AAI-račun

Na Teden digitalnega izobraževanja se prijavite na povezavi https://bit.ly/TDI-junij23 do 31. maja 2023. Za prijavo potrebujete AAI-račun. Če ga še nimate, se obrnite na informatika na vaši šoli. Če imate težave s prijavo, nam pišite na podpora@sio.si.

Prijavljeni boste navodila glede dostopa do virtualnega okolja prejeli po 1. juniju 2023. Udeležba na usposabljanju je brezplačna. Za pridobitev potrdila o usposabljanju v obsegu osmih ur je potrebna udeležba na vsaj štirih srečanjih.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)