Skoči na glavno vsebino

Pridružite se Megakonferenci Jr. 2010 (25. februar 2010)

torek, 26. 1. 2010 12:34

Vabimo vas, da se pridružite letošnji, že sedmi Megakonferenci Jr., ki bo potekala 25. februarja 2010 od 13:00 do 1:00 prihodnjega dne.

Organizatorji konference, s katerimi sodeluje tudi Arnes, so za leto 2010 predvideli več programskih in organizacijskih sprememb:

  • posamezne programske segmente bodo tokrat študentski voditelji VJ (ang. video jockey) pripravili v sodelovanju z interaktivnimi udeleženci posameznega programskega sklopa;
  • program letošnje konference se osredotoča predvsem na vsebino;
  • voditelji VJ in interaktivni udeleženci bodo videokonferenčno in preko socialnih omrežij sodelovali že pred samo izvedbo Megakonference;
  • organizatorji konference bodo na dan konference za vse udeležence omogočili sodelovanje preko socialnih omrežij.

Na letošnji Megakonferenci Jr. bo pomembno vlogo zopet igrala Poslovno komercialna šola Celje, ki bo v okviru svojega interaktivnega programskega sklopa udeležencem predstavila jamski svet (celotni program konference).

Vaše interaktivno sodelovanje na konferenci lahko preko spletne strani konference prijavite najkasneje do 1. februarja (oz. do zasedbe prostih terminskih sklopov). V primeru, da boste na konferenci sodelovali zgolj kot opazovalci, pa se na dogodek preko spletne strani konference lahko prijavite do 25. februarja. Vsi prijavljeni sodelujoči se boste, tako kot vsako leto, potegovali za nagrade sponzorjev.

Prenos oz. posnetek Megakonfrence Jr. je mogoče spremljati preko Arnesovega strežnika (navodila).

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)