Skoči na glavno vsebino

Naročilo storitve Strežnik po meri

Naročilo preko Portala članic

Naročilo preko obrazca

Naročilo preko Portala članic

Storitev Strežnik po meri lahko naročite tudi preko Portala članic, tako se lahko izognete pošiljanju obrazca. Za naročilo storitev se odgovorna oseba ali pooblaščenec organizacije s svojim AAI računom prijavi v Arnes Portal članic. 

Po uspešni prijavi v razdelku Naročanje storitev kliknite na gumb Strežnik po meri.

V spustnem meniju izberite članico.

Pojavi se razdelek Dodaj pooblaščenca, v katerem vnesete elektronski naslov osebe, ki bo skrbela za vaš strežnik in nato kliknite na gumb Pošlji vabilo. V kolikor storitev naroča pooblaščenec članice, lahko vnese kar svoj elektronski naslov.

Pooblaščenec bo na elektronski naslov prejel povabilo za sprejem vloge upravitelja storitve Strežnik po meri.

S klikom na povezavo v sporočilu bo preusmerjen na AAI prijavo, kjer izbere vašo organizacijo in se vpiše z AAI-računom vaše organizacije. Če niste član federacije AAI, potem lahko izbere organizacijo Arnes in se vpiše z gostujočim AAI-računom, v kolikor nima tudi tega, bo najprej potrebno izpolniti prijavnico za projektni uporabniški račun, ki jo najde tukaj. Nato klikne na gumb Potrdi povabilo in s tem pridobi dostop do spletnega vmesnika SPM.

 

Naročilo projektne kvote

Obrazec je namenjen organizacijam, ki izvajajo projekte, časovno omejene, ali trajne, za katere zaradi obsega potrebujejo ločeno dodeljene vire. Poleg tega, so tovrstne kvote namenje oddelkom fakultet, katedram in njihovim projektom, ki za delovanje potrebujejo ločeno kvoto.

Obrazec za pridobitev dostopa do storitve Strežnik po meri: pdf docx odt

Izpolnjen obrazec pošljite na Arnes, Tehnološki park 18, 1001 Ljubljana, po elektronski pošti na helpdesk@arnes.si ali po faksu na (01) 479 88 01 .

Za dostop do storitve potrebujete AAI-račun. Če ga še nimate, izpolnite prijavnico za novo (projektno) uporabniško ime in jo pošljite na isti naslov.

Za več informacij pošljite elektronsko pošto na naslov helpdesk@arnes.si oziroma nas pokličite po telefonu na 01/4798-800 vsak delovnik med 8:00 in 16:00.

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)