Skoči na glavno vsebino

Nastavitve filtriranja

Bela lista

Na seznam Bela lista dodamo e-poštne naslove, ki jim vedno zaupamo. Sporočila, ki bodo poslana iz naslova, navedenega na beli listi, bodo vedno posredovana v mapo Prejeta sporočila.

Sporočilo ne bo posredovano v Prejeta sporočila le ob vklopljeni možnosti Protivirusna zaščita pod Osebnimi nastavitvami >Nastavitve > Nezaželena sporočila in bo sporočilo vsebovalo virus.

Belo listo lahko uredite v Osebnih nastavitvah. Izberite zavihek . Seznam je sprva prazen. Naslove lahko dodate preko vmesnika za nastavitve bele liste, kjer vpišite želen e-poštni naslov in kliknite na gumb

Primer seznama e-poštnih naslovov:

Za odstranjevanje e-poštnih naslovov iz seznama uporabite ikono .

Črna lista

Na seznam črna lista  lahko dodate tiste e-poštne naslove, iz katerih ne želite prejemati elektronskih sporočil. Sporočila, ki bodo poslana iz naslova, navedenega na črni listi, bodo vedno posredovana v mapo Spam.

Seznam ustvarite v Osebnih nastavitvah. Izberite zavihek . Seznam je sprva prazen. Naslove lahko dodate preko vmesnika, kamor vpišite želeni e-poštni naslov in kliknite na gumb

Primer seznama e-poštnih naslovov na črni listi:

Sporočila se pregledujejo tudi na nivoju strežnika s filtri za nezaželeno pošto. Za to je potrebno omogočiti možnost Nezaželena pošta pod Osebnimi nastavitvami > Nastavitve >Nezaželena sporočila.

Za odstranjevanje e-poštnih naslovov iz seznama uporabite ikono .

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)