Skoči na glavno vsebino

Netko za področji izobraževanja in znanosti

sreda, 13. 1. 2021 14:20

Gospodarska zbornica Slovenije in Register.si, ki deluje v okviru Arnesa, nagrajujeta najboljše spletne projekte podjetij, ustanov, uradov in posameznikov, ki domujejo na domeni .si.

Podpiramo slovensko spletno komuniciranje

Kot organizatorju dogodka nam je pomembno, da podpiramo slovensko spletno komuniciranje, promoviramo zanimive in koristne digitalne projekte ter spletne osebnosti. S to nagrado komuniciramo slovensko spletno identiteto, podpiramo domače spletne projekte, podjetja in osebnosti, kreativo in domiselnost ustvarjalcev ter hkrati spodbujamo rabo nacionalne domene .SI.

Vsak projekt lahko najde svoje mesto v tekmovanju, saj smo ponovno razpisali 9 tekmovalnih kategorij, najboljše pa čaka še posebna nagrada žirije. Tudi letos bo zmagovalec prejel v roke nagrado s težo, poseben kipec Netko, ki ponazarja tisto več: izjemno kreativnost, inovativnost, drugačnost in drznost.

Nagrade za spletne strani za otroke, mladino in izobraževalne ter znanstvene organizacije

Arnesovim uporabnikom so posebej zanimive naslednje kategorije:

  • naj spletna stran za otroke in mladino;
  • naj spletna stran izobraževalnih in znanstvenih organizacij.

Za vse, ki ste vpisani v razvid MIZŠ, je prijava v kategorijo naj spletna stran izobraževalnih in znanstvenih organizacij brezplačna.

Prijavite se do 7. februarja

Prijava projektov je mogoča med 7. januarjem in 7. februarjem 2021, prijavnica pa je dostopna na spletni strani www.netko.si.

Netko bomo zaokrožili z razglasitvijo zmagovalcev 1. aprila 2021. Za vas pripravljamo izjemno zanimiv dogodek, ki si ga boste ogledali kar z domačega naslonjača.

Vsi na .si! SI z nami?

Vse informacije o tekmovanju so dostopne na www.netko.si.

Spremljajte nas tudi na Facebooku in Instagramu.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)