Skoči na glavno vsebino

Netko 2020: Kdo ima najboljše spletne strani na .si?

petek, 24. 1. 2020 7:48

Nagrada Netko, ki jo od leta 2017 skupaj podeljujeta Register.si, ki deluje v okviru Arnesa in Gospodarska zbornica Slovenije, na slovenskem spletu ločuje povprečno od vrhunskega. Vsako leto jo prejmejo tista podjetja, ustanove, zavodi, uradi in posamezniki, ki na domeni.si ustvarijo najbolj uporabnikom prijazne, grafično dovršene in vsebinsko najprepričljivejše spletne strani.

Močna spletna prisotnost je ključna za Slovenijo in slovensko spletno identiteto. Netko je vsakoletna nagrada razvoju, ustvarjalnosti in domiselnosti podjetnikov in ustvarjalcev, ki svoje delo oprejo na domeno .si in ga tako umestijo v slovensko spletno galaksijo.

K sodelovanju vabimo Arnesove uporabnike

Letos bodo imeli tekmovalci možnost osvojiti nagrado v devetih kategorijah. Spletne strani bodo lahko prijavili v kategorijah družbena odgovornost, javne ali nevladne organizacije, turizem, dogodki ali prosti čas, predstavitev produkta ali storitve, stran za otroke ali mladino, predstavitev podjetja ali zagonskega podjetja, medijska ali novičarska spletna stran, spletna trgovina ter v kategorijo izobraževalne ali znanstvene organizacije.

K sodelovanju vabimo Arnesove uporabnike. Za prijavljene projekte v kategorijah »Naj spletna stran izobraževalnih in znanstvenih institucij« in »Naj spletna stran za družbeno odgovornost« je prijava brezplačna. Prijave bodo odprte med 1. januarjem in 9. februarjem 2020.

Prijavljene projekte bo ocenjevalo osemnajst strokovnih žirantov na treh področjih – vsebini, grafičnem oblikovanju in uporabniški izkušnji ter tehnični dovršenosti spletnega projekta.

Nagrade za najboljše

Nagrade najboljšim bosta Register.si in GZS podelila na Netko dogodku, 3. aprila 2020 v Klubu Cankarjevega doma. Del dogodka bodo tudi predavanja vrhunskih strokovnjakov. Vstop bo prost, vendar bosta prijava in rezervacija brezplačnih vstopnic obvezna.

Več informacij o tekmovanju in dogodku najdete na www.netko.si.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)