Skoči na glavno vsebino

Mreža znanja 2024: Decembra trije dnevi inovacij in povezovanja

torek, 23. 4. 2024 12:40

Konferenca Mreža znanja, ki bo že štirinajstič povezala vodilne strokovnjake s področij raziskovanja, izobraževanja in tehnologije, bo potekala od 3. do 5. decembra 2024. Izkoristite priložnost in se povežite v svetove odprte znanosti, superračunalništva in inovativnega izobraževanja s pomočjo tehnologije.

Prijave na konferenco bomo odprli jeseni. Že pred poletjem vas bomo povabili k oddaji prispevkov na izbrane tematike. Nikar ne zamudite možnosti, da prispevate svoje znanje in izkušnje.

Tri tematske osi in trije dnevi povezovanja znanja

Konferenca Mreža znanja bo letos potekala v treh tematskih sklopih: odprta znanost, superračunalništvo in inovacije v izobraževanju. Vsak dan vam bomo omogočili globlji vpogled in aktivno udeležbo v razpravah o najnovejših trendih in rešitvah.

Vse dogodke si boste lahko ogledali v živo na portalu Arnes Video, kar vam vsako leto omogoča, da ste del dogajanja, ne glede na to, kje se nahajate.

Skupaj gradimo povezano prihodnost

Mreža znanja ne pomeni samo izmenjave znanja, ampak je tudi priložnost za vzpostavitev novih vezi in sodelovanja. Pridružite se več kot 500 udeležencem in Arnesovcem, ki se vedno znova veselimo predvsem vnovičnega srečanja z uporabniki, ki naše storitve uporabljajo pri reševanju največjih izzivov človeštva na različnih področjih znanosti ali pa na področju vzgoje in izobraževanja premoščajo digitalni razkorak in ustvarjajo generacije prihodnosti.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)