Skoči na glavno vsebino

Mreža znanja 2020: Znanje bomo povezovali novembra

ponedeljek, 8. 6. 2020 15:41

Konferenca Mreža znanja, ki bo že devetič povezala strokovnjake s področij izobraževanja, raziskovanja in kulture, bo v letošnjem letu potekala 25. in 26. novembra.

Zavedamo se vseh izzivov, ki jih prinaša organizacija konference v današnjem času. Pandemija novega koronavirusa je ljudi fizično oddaljila, a jih hkrati močneje povezala s pomočjo sodobnih tehnologij.

Osebna izmenjava izkušenj, na katerih bomo gradili prihodnost izobraževanja z IKT, na daljavo ali bližino, je pomembna. Tokrat boste lahko Mrežo znanja spremljali v živo na portalu Arnes Video.

Priložnost za izmenjavo dobrih praks izobraževanja na daljavo

Prijave bomo odprli jeseni, tudi letos pa vas bomo pozvali, da v sklopu zaključne konference programa SIO-2020 predstavite vaše prispevke in inovativne projekte ter primere dobrih praks, s katerimi ste, fizični distanci navkljub, navduševali učence in dijake.

Izkušnje zadnjih mesecev so nedvomno zvišale stopnjo zavedanja o prednostih storitev IKT in spodbudile njihovo inovativno rabo. Mreža znanja bo vaša priložnost, da znanje delite z drugimi.

Skupaj gledamo v prihodnost

V svojih koledarjih označite 25. in 26. november, saj Mreža znanja vsako leto povezuje znanje tistih, ki gledajo v prihodnost. Z nami boste lahko razpravljali o vaših pogledih na moderne informacijsko-komunikacijske tehnologije, polemizirali in predstavljali vaše predloge rešitev uporabe teh tehnologij v sodobnem svetu.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite. V lanskem letu se je konference udeležilo več kot 400 strokovnjakov.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)