Skoči na glavno vsebino

Izobraževanje na daljavo: perspektiva učiteljev

sreda, 14. 4. 2021 11:55

V začetku februarja smo na Arnesu, v sodelovanju z Inštitutom za intelektualno lastnino in dr. Majo Bogataj Jančič, organizirali webinar z naslovom Izobraževanje na daljavo in avtorske pravice. Že takrat smo vas povabili, da bi spomladi sodelovali pri mednarodni raziskavi, ki jo izvaja Communia, oziroma zanjo koordinira Centrum Cyfrowe, in katere osrednji predmet so vaše izkušnje pri uporabi avtorskih del v času izobraževanja na daljavo med pandemijo.

Sodelujte v raziskavi o gradivih, orodjih in metodah

Vljudno vas vabimo, da sodelujete v raziskavi o gradivih, orodjih, metodah, kot tudi ovirah in težavah, s katerimi se srečujete učitelji med izobraževanjem na daljavo. Raziskavo se izvaja z namenom zbiranja podatkov, ki bi bili v podporo zagovornikom, ki delujejo na področju izjem in omejitev avtorskih pravic za namene izobraževanja v Evropski uniji. V raziskavi lahko sodelujete tako, da izpolnite kratek vprašalnik, ki je dosegljiv na povezavi: https://c4ed.centrumcyfrowe.pl/index.php/823151?lang=sl. Izpolnjevanje vam bo vzelo manj kot 10 minut.

Odgovori na vaša vprašanja s področja avtorskih pravic

Kmalu vam bomo posredovali tudi povezavo na odgovore na vaša številna vprašanja s področja avtorskih pravic, ki ste jih posredovali na naslov info@ipi.si ali maja@ipi.si. To lahko storite tudi v prihodnje, v zadevo pripišite AP IN IZOBRAŽEVANJE. Maja bomo objavili posnetke treh krajših predavanj s področja avtorskih pravic v izobraževanju.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)