Skoči na glavno vsebino

Izdelajte poster in se brezplačno udeležite konference TNC v Maastrichtu

torek, 26. 2. 2013 12:05

Tudi letos lahko študenti z izdelavo posterja brezplačno obiščete konferenco TNC, ki bo od 3. do 6. junija v Maastrichtu na Nizozemskem.

Z natečajem želimo dati študentom raziskovalcem priložnost, da pokažejo svoje ideje in rezultate ter tako pridobijo povratne informacije o svojem delu.

Teme letošnjega natečaja so:

  • The Internet of Things,
  • Mobility,
  • Authentication and Authorisation,
  • Identity Management and Federations,
  • Virtual Organizations and Collaboration,
  • Privacy,
  • Security.

Več informacij o samem tekmovanju in o tem, kaj vse mora vsebovati prijava, si lahko preberete na povezavi Call for sponsored student poster award. Svoj predlog posterja v pdf-formatu morate poslati najkasneje do 12. aprila 2013 na tnc2013@terena.org z naslovom “TNC2013 Student Poster Contest Submission”.

Če bo vaš poster izbran za predstavitev na konferenci, se bo lahko eden od avtorjev brezplačno udeležil dogodka, prav tako pa bo prejel finančno pomoč za pokritje potnih stroškov. Ekipa zmagovalnega posterja pa bo prejela tudi zmagovalno nagrado.

Sodelovanje na takšnem tekmovanju je izvrstna priložnost za predstavitev svojih idej in spoznavanja novih ljudi.

Dogodka se že več let uspešno udeležujejo študenti s Fakultete za računalništvo in informatiko, ki so se leta 2012 že drugič zapored uvrstili med 10 najboljših. Njihov mentor Andrej Krevl je ob tem povedal: “Konferenca je odlična priložnost za študente, da pokažejo svoje znanje in se hkrati v živo srečajo z najsodobnejšo tehnologijo in vrhunskimi strokovnjaki. Vsekakor se vrnemo prihodnje leto, te obiske bomo skušali napraviti “tradicionalne”.

Veliko sreče!

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)