Skoči na glavno vsebino

Mape

Do urejevalnika map dostopite s klikom na gumb “Osebne nastavitve” in nato izbiro zavihka “Mape“.

Urejevalnik map omogoča pregled obstoječih map v okviru prostora na strežniku, namenjenega (spletni) pošti (ne omogoča prikaz map, namenjenim spletni predstavitvi). Urejevalnik je namenjen preglednejši hrambi pošte, urejanju, dodajanju novih map in brisanju obstoječih map.

Za ustvarjanje nove mape se nahaja v spodnjem levem kotu vmesnika gumb . Če želite ustvariti podmapo, označite najprej mapo, v kateri želite da se ustvari nova in nato kliknite gumb za ustvarjanje mape. Na desni se vam odpre obrazec za dodajanje. Vnesite še ime mape in pa potrdite s klikom na gumb “Shrani

 

Po ustvarjanju mape se v glavnem pregledovalniku map prikaže novoustvarjena mapa. Če kliknete na poljubno mapo, se vam na desni strani prikažejo možnosti za urejanje.

Mape lahko tudi izpraznite oziroma brišete. Želeno mapo označite in kliknite na gumb . Prikažeta se vam možnosti “Izbriši” in “Izprazni”. Izberite željeno možnost in spremembe bodo vidne v glavnem pregledovalniku map. Mape lahko brišete šele ko so le te prazne, zato je potrebno mape pred brisanjem izprazniti.

 

 

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)