Skoči na glavno vsebino

Nastavitve filtriranja

Črna lista

Na seznam Črna lista  lahko dodate tiste e-poštne naslove, iz katerih ne želite prejemati elektronskih sporočil. Sporočila, ki bodo poslana iz naslova, navedenega na črni listi, bodo vedno posredovana v mapo Spam.

Seznam upravljate v Osebnih nastavitvah, s klikom na Črna lista, kot je prikazano na spodnji sliki. Seznam je sprva prazen. Naslove lahko dodate preko vmesnika v polje  , kamor vpišite želeni e-poštni naslov in kliknite na gumb .  Že dodane naslove lahko z liste odstranite s klikom na , zraven naslova, katerega želite odstraniti.

 

 

Bela lista

Na seznam Bela lista dodamo e-poštne naslove, ki jim vedno zaupamo. Sporočila, ki bodo poslana iz naslova, navedenega na beli listi, bodo vedno posredovana v mapo Prejeta sporočila.

Seznam upravljate v Osebnih nastavitvah, s klikom na Bela lista, kot je prikazano na spodnji sliki. Seznam je sprva prazen. Naslove lahko dodate preko vmesnika v polje  , kamor vpišite želeni e-poštni naslov in kliknite na gumb .  Že dodane naslove lahko z liste odstranite s klikom na , zraven naslova, katerega želite odstraniti.

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)