Skoči na glavno vsebino

Identitete

Identitete omogočajo nastavitev prikaza vašega e-poštnega naslova in njegovih podatkov. V kolikor ne dodajate identitete, se za privzeto uporabi osnovna, @guest.arnes.si identiteta (elektronski naslov ime.priimek@guest.arnes.si). V primeru da ima organizacija, ki uporablja Arnesovo elektronsko pošto, registrirano tudi domeno in ustrezno ustvarjene, ter nastavljene virtualne e-poštne naslove, je le-te možno uporabiti pri nastavitvi identitete. Le ta vam omogoča pošiljanje pošte tudi z naslova, ki vsebuje domeno organizacije (elektronski naslov ime.priimek@domena.si).

Za dostop do nastavitev identitet kliknite na gumba 1 in 2, kot je prikazano na spodnji sliki. Prikaže se privzeta identiteta, ki ste jo potrdili ob prvi prijavi v Arnes spletno pošto.

 

 

 

 

Za kreiranje nove identitete kliknite na gumb , ki je na zgornji sliki označen s številko 3.

V vnosno okno vpišite ime za prikaz in izberite veljaven e-poštni naslov, ostala vnosna polja so poljubna. Z izbiro možnosti “Nastavi privzeto”, lahko novo identiteto nastavite kot privzeto, v okno za podpis, pa lahko dodate poljubno besedilo, ki bo vidno v vsakem poslanem sporočilu.

 

Novo identiteto potrdite s klikom na gumb .

Pri pisanju novega sporočila v polju “Od” izberete identiteto, ki jo želite uporabiti ob pošiljanju sporočila.

 

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)