Skoči na glavno vsebino

Pregledovanje dokumentov

V portal EDO se prijavite na podlagi uvoženega certifikata preko spletne povezave https://edo.arnes.si/prijava.

Vaši dokumenti se nahajajo v mapah, do katerih dostopate preko menija Portal.

Moj predal – v mapi se nahajajo dokumenti, ki od vas zahtevajo odziv, o prejetju pa ste obveščeni z obvestilom na prvi strani. Številka, ki spremlja mapo, pove koliko dokumentov še čaka na odziv. Ko je dokument enkrat zaključen se prestavi v mapo Arhiv.

Mape šol – v mapi se nahajajo vsi dokumenti, ki se distribuirajo med Arnesom in šolo. V primeru podružnice ima šola na voljo več elektronskih map. S klikom na posamezno mapo se odpre maska mape, kjer so na levi strani razvidni osnovni podatki šole, na desni strani pa vsi dodatni podatki.

Arhiv – v mapi se nahajajo vsi dokumenti, ki jih je VIZ že podpisal ali potrdil.

Obvestila – v mapo VIZ prejme obvestila s strani Arnes-a, ki jih je potrebno prevzeti.

Ostale mape – v mapi se nahajajo vsi dokumenti, ki jih Arnes pošlje v vednost VIZ-om (npr. okvirni sporazumi, tehnična dokumentacija itd.). Dokumenti od VIZ ne zahtevajo nobene akcije, so zgolj informativne narave.

 

Modul obvestila prikazuje le aktualna obvestila, starejše dokumente pa najdete v mapi Arhiv ali Mape šol.

Med posameznimi moduli oziroma mapami se najhitreje pomikate s klikom na prejšnji korak v zgornji orodni vrstici programa EDO. 

 

Posamezno mapo pa lahko odprete s klikom na ime, ali pa kliknete na +, če si želite ogledati vsebovane dokumente že na trenutnem pogledu.

OPOMBA: imena map na sliki so simbolična.

 

 

Pregled pripetih dokumentov

Zgornja akcijska vrstica omogoča prikaz menijev Hramba, Priloge, Povezave, Pravice uporabnikov, Sledenje, Komentar in status zahtevka. V kolikor si želimo ogledati dokumente, ki so pripeti npr. tripartitni pogodbi v zgornji akcijski vrstici izberemo »Povezave« (glej prilogo). Število dve pomeni, da sta k pogodbi vezana dva dokumenta.

                            ↓

 

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)