Skoči na glavno vsebino

Prevzem distribucijskih seznamov v novem vmesniku

Skrbniki obstoječih distribucijskih seznamov opravite prijavo s svojim AAI-računom na povezavi https://liste.arnes.si, s čimer bodo storitvi posredovani atributi vaše identitete, vključno z elektronskim naslovom. Če je v aplikaciji SIO.MDM kot kontaktni podatek vašega AAI-računa zaveden elektronski naslov (E-naslov primarni, označen na spodnji sliki), s katerimi ste kot skrbnik dostopali do obstoječega seznama, bodo po prijavi vidni vsi distribucijski seznami, za katere ste imeli urejene skrbniške pravice z dotičnim elektronskim naslovom. 

Če elektronski naslov skrbnika obstoječega distribucijskega seznama ni zaveden kot kontaktni podatek AAI-računa, lahko ob prijavi ustrezni elektronski naslov dodate tudi naknadno znotraj storitve, kar je tudi pogoj za skrbniški dostop do obstoječih distribucijskih seznamov. Do urejanja podatkov dostopate s klikom na svoje uporabniško ime. Na zavedeni elektronski naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Če skrbnik nima AAI-računa, je omogočena tudi kreacija lokalnega računa z možnostjo ustvarite nov račun. Ob ustvarjanju novega računa zavedete elektronski naslov, s katerim imate urejen skrbniški dostop do obstoječih distribucijskih seznamov. 

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)