Skoči na glavno vsebino

Dodajanje prejemnikov

Po prijavi v skrbniški vmesnik lahko na seznam dodate ali z njega izbrišete člane.

Za prijavo članov najprej kliknite na povezavo “Članstvo upravljanje…”, nato pa na “Skupinska prijava”. Prikaže se vmesnik za dodajanje enega ali več članov.

Najprej izberite želene možnosti pri nastavitvah prijave in obvestil:

  1. Prijava/povabilo. Če izberete prijavo, bo uporabnik e-poštnega naslova takoj dodan med člane, sicer mu bo poslano sporočilo s povabilom in navodili za potrditev, podobno spodnjemu:

  2. Pozdravno sporočilo. Če je možnost vklopljena, bo novemu članu na e-poštni naslov poslano spodnje sporočilo:

  3. Obvestilo o novih prijavah. Če je možnost vklopljena, bodo skrbniki seznama prejeli sporočilo s seznamom novih članov.

Nato v prvo polje vnesite enega ali več e-poštnih naslovov, ki jih želite dodati na seznam, vsakega v svoji vrstici. Naložite lahko tudi tekstovno datoteko z e-naslovi, ki naj bodo prav tako vsak v svoji vrstici, tako da kliknete gumb  in iz mape na računalniku izberete datoteko za prenos.

V drugo polje lahko vnesete osebno sporočilo, ki bo dodano na začetek zgoraj prikazanega pozdravnega sporočila. Za večjo preglednost dodajte na koncu prazno vrstico.

Ko zaključite z urejanjem naslovov in nastavitev, kliknite gumb . Na vrhu strani se bo izpisalo obvestilo o uspešni prijavi:

 

Sedaj lahko dodane člane pregledujete in urejate na strani “[Seznam članov]”:

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–20:00)