Skoči na glavno vsebino

Distribucijski seznami

Arnes svojim uporabnikom za enostavno pošiljanje elektronske pošte z enega elektronskega naslova na več elektronskih naslovov hkrati ponuja storitev distribucijskih seznamov. Tako vam ne bo več potrebno navajati vseh prejemnikov, temveč samo en naslov, sistem pa bo potem samostojno poskrbel za distribucijo sporočila več naslovnikom. Več o prednostih distribucijskih seznamov si lahko preberete na predstavitveni strani Distribucijski seznami

Distribucijski seznam lahko pridobite z AAI-prijavo na povezavi https://liste.arnes.si in s klikom na gumb Nov poštni seznam izpolnite obrazec, ki bo posredovan na naš elektronski naslov. Seznam za obveščanje lahko pridobite tudi tako, da odgovorna oseba na organizaciji pošlje elektronsko sporočilo na naslov helpdesk@arnes.si in v sporočilu zavede:

  • tehnični kontakt (ime, priimek, elektronski naslov skrbnika liste),
  • namen liste (opis, zakaj se bo lista uporabljala),
  • želeno ime liste (npr: sola.novice@lists.arnes.si ali sola.novice@domena.si, če ima domena Arnesove MX-zapise).

Po prejemu podatkov na Arnesu preverimo upravičenost organizacije za uporabo distribucijskih seznamov, ustvarimo listo in pošljemo dostopne podatke za uporabo liste na tehnični kontakt, ki nam je bil posredovan ob zahtevku.

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)